Met een goede voorbereiding op een actieve vakantie

Met een goede voorbereiding op een actieve vakantie

Voor mensen die nog nooit een sportieve reis geboekt hebben is het vaak moeilijk zich voor te stellen dat een actieve vakantie ook heel ontspannend kan zijn. Toch is dat zo! Tijdens de sportieve activiteiten die u onderneemt zal u merken dat u hier helemaal in opgaat en de wereld om u heen even vergeet. Het is daarnaast ook nog eens erg gezond. Van een fietsvakantie op de Canarische eilanden tot een avontuurlijke surfvakantie voor de kust van Portugal, wij geven u een aantal tips zodat u goed voorbereid op vakantie kan.

Actieve vakantie - surfen

Zorg voor de juiste uitrusting en goed voorbereid materiaal

Het was even stressen toen de Nederlandse wielrenner Tom Dumoulin op de voorlaatste dag van de Tour de France zijn tijdritpak vergeten had. Gelukkig voor hem kon hij rekenen op een snelle levering van zijn kledingsponsor. Maar u moet er niet aan denken dat u op reis gaat en iets vergeten bent. Maak daarom van tevoren een lijstje met de verschillende kledingstukken die u mee wilt nemen. Hou daarbij zeker ook rekening met onvoorziene omstandigheden. Neem bv een extra (fiets)truitje mee voor als het zou  regenen.

Denk ook aan het in orde maken van uw materiaal. Laat uw fiets van te voren controleren, geef uw golfclubs nog eens een extra opfrisbeurt of zet uw surfplank in de wax. Zorg dat u hierbij de juiste wax basislaag gebruikt. Let hierbij op de warmte van het water op uw vakantiebestemming. Voorzie u zeker ook van klein gereedschap.

Start uw actieve vakantie zonder stress

Heeft u uw actieve vakantie goed voorbereid? Dan blijft er nog een vraag over: Hoe krijgt u uw fiets, snowboard, surfplank, etc. van uw huis naar de luchthaven en weer terug? Heel eenvoudig, met Smart Aviation. Wij dragen zorg voor uw bagage en vervoeren deze van en naar Brussels Airport. Zo kan u rustig met het openbaar vervoer naar de luchthaven en begint uw vakantie meteen. Bent u benieuwd naar de kosten? Kijk dan op onze ‘Dienst boeken‘ pagina. U maakt hier eenvoudig een simulatie van de prijs. Wilt u graag meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.