Drie tips voor een geslaagde zakenreis

Drie tips voor een geslaagde zakenreis

Gaat u binnenkort naar een conferentie, een netwerkevent of een zakelijke bijeenkomst? Wie geregeld op zakenreis gaat voor het bedrijf of misschien wel voor de eigen onderneming weet dat zakenreizen spannend, leerzaam maar ook vermoeiend en stressvol kunnen zijn. Bereid uw trip daarom goed voor zodat u zonder zorgen kan vertrekken, en u zich tijdens uw reis volledig op de zaken kan concentreren. Wij geven u alvast drie tips mee voor een geslaagde zakenreis.

Geslaagde zakenreis

Let op uw gezondheid tijdens uw zakenreis

Voor vertrek nog snel een hamburger eten en in het vliegtuig flink wat koffie drinken om wakker te blijven. Kortom, reizen heeft over het algemeen geen goede invloed op de gezondheid. Zakenreizigers hebben dan ook meer last van slaapproblemen, een te hoge bloeddruk en overgewicht. Het is daarom belangrijk om extra aandacht aan uw lichaam te schenken wanneer u regelmatig op reis gaat voor het werk. Plan voor uw vertrek niet alleen uw afspraken in, maar ook uw vrije tijd. Gebruik deze vervolgens om uw hoofd leeg te maken en wat te bewegen door bv in het hotel waar u verblijft te sporten.

Vergeet uw opladers niet

Tegenwoordig zijn onze laptop, mobiele telefoon en andere apparaten niet meer weg te denken. Vergeet daarom niet om uw opladers mee te nemen. Een handige tip: zorg voor een adapter als u vaak naar landen reist met andere aansluitingen. Maak voor het inpakken van uw koffers een lijst met alle benodigdheden die u dient mee te nemen op reis. Vergeet daarbij ook zeker uw visitekaartjes niet!

Laat uw bagage van tevoren ophalen

Als alles eenmaal is ingepakt wilt u rustig op zakenreis kunnen vertrekken. Laat daarom uw bagage van tevoren ophalen door Smart Aviation. Zo kan u rustig, zonder filestress met het openbaar vervoer naar de luchthaven reizen. Uw bagage wordt opgehaald waar en wanneer ú dit wilt. Komt u terug van zakenreis? Wij zorgen ervoor dat uw bagage weer bij u thuis of op kantoor wordt afgeleverd. Bent u benieuwd hoeveel dit kost? Vul dan hier uw gegevens in en zie direct uw prijs.