Home/Hotel of Remote check-in

1. Boek onze bagageservice via de website

Nadat u zich online heeft ingecheckt bij uw luchtvaartmaatschappij, kan u onze bagageservice boeken via de website. Dat doet u door enkele gegevens in te vullen, zoals bv. uw paspoortgegevens, het aantal bagagestuks en indien mogelijk het gewicht. Vervolgens voert u de betaling uit en ontvangt u een betalingsbewijs. De dag vóór uw vertrek brengt u uw bagage naar een daarvoor voorziene locatie (‘remote check-in’) of wordt uw bagage opgehaald door Securitas tussen 13.00 – 21.00 uur (‘home check-in’). De chauffeur neemt contact met u op om een exactere tijdsrange af te spreken.

 

2.Uw bagage wordt opgehaald en ingecheckt door Securitas

Securitas checkt uw bagage in met behulp van onze app. Securitas controleert de identiteit van alle reizigers, scant de barcode van de instapkaart(en), voegt het aantal bagagestuks toe, print en scant de bagagelabels. Indien uw bagage thuis wordt opgehaald, wordt uw bagage in een verzegelde wagen geladen, waartoe slechts één chauffeur toegang heeft.

 

3.Uw bagage wordt naar de luchthaven vervoerd door Securitas

Securitas brengt uw bagage naar de luchthaven en zorgt ervoor dat het op de juiste plek terechtkomt. Alle opgehaalde bagage wordt eerst naar een streng beveiligd depot op Zaventem gebracht. Daar wordt het op verschillende niveaus gescreend, vooraleer het op de luchthaven zelf een laatste screening ondergaat. Tijdens het transport wordt de wagen gevolgd door middel van een trackingsysteem, waardoor wij exact weten waar en bij welke chauffeur uw bagage zich bevindt. Op diverse punten wordt uw bagage gescand en wordt u van dit traject op de hoogte gehouden per e-mail.

 

4.Uw bagage zit in het vliegtuig naar uw bestemming

Op de bestemming kan u uw bagage ophalen zoals u dat gewend bent. Wij wensen u een prettige reis en een aangenaam verblijf toe!

 

Deze dienst wordt binnenkort beschikbaar