HOME/HOTEL PICK-UP

Reis comfortabel naar de luchthaven

Zonder bagage reizen, zorgt voor meer comfort en minder stress. Met onze bagageservice zorgen wij ervoor dat u ontspannen kan vertrekken. Nadat u zich online heeft ingecheckt bij uw luchtvaartmaatschappij, kan u onze bagageservice boeken via de website. Dat doet u door enkele gegevens in te vullen en de betaling uit te voeren. Vervolgens ontvangt u een betalingsbewijs.

Wij dragen zorg voor uw bagage

De dag vóór uw vertrek wordt uw bagage bij u thuis of in uw hotel opgehaald tussen 13.00 – 21.00 uur door een transportbedrijf waarmee wij samenwerken. De koerier neemt contact met u op om een exactere tijdsrange af te spreken. Uw bagage wordt door de koerier met behulp van onze app geregistreerd en van een label voorzien, zodat wij exact weten welke bagage bij welke persoon hoort. Vervolgens wordt uw bagage naar een speciale opslagruimte op de luchthaven gebracht, die van beveiligingscamera’s is voorzien. Op de dag van vertrek kan u uw bagage daar vlot terug oppikken om het vervolgens in te checken en uw reis verder te zetten.

Hoe werkt dit?

Hoeveel kost deze dienst?

HOME/HOTEL DELIVERY

Vlot naar uw huis of hotel

Na het landen vlot naar uw huis of hotel? Dat kan, want wij zorgen voor uw bagage! Ten laatste de dag vóór vertrek kiest u op onze website voor deze dienst, vult u enkele gegevens in en voert u de betaling uit. Op de dag van aankomst haalt u na het landen uw bagage van de band en meld u zich aan bij ons kantoor (‘baggage services’) in de reclaim area op de luchthaven. Een medewerker zal u begeleiden door de douane en vervolgens de bagage van u overnemen. Uw bagage wordt voorzien van een adreskaart, zodat wij exact weten welke bagage bij welke persoon hoort.

Uw bagage wordt afgeleverd wanneer u dat wenst

Alle bagage wordt verzameld in een speciale opslagruimte. Daar wordt het opgehaald door een koeriersbedrijf waarmee wij samenwerken. De koerier zal u op dat moment contacteren om een tijdstip van levering af te spreken. Zo zorgen we ervoor dat uw bagage correct bij u thuis of in uw hotel wordt afgeleverd.

Hoe werkt dit?

Hoeveel kost deze dienst?

 

HOME CHECK-IN

Check-in vanaf thuis

Reis comfortabel en stressvrij door uw bagage reeds thuis in te checken. Nadat u zich online heeft ingecheckt bij uw luchtvaartmaatschappij, kan u onze bagageservice boeken via de website. Dat doet u door enkele gegevens in te vullen, zoals bv. uw paspoortgegevens, het aantal bagagestuks en indien mogelijk het gewicht. Vervolgens voert u de betaling uit en ontvangt u een betalingsbewijs. De dag vóór uw vertrek wordt uw bagage opgehaald door Securitas tussen 13.00 – 21.00 uur. De chauffeur neemt contact met u op om een exactere tijdsrange af te spreken.

Uw bagage is in veilige handen

Uw bagage wordt bij u thuis ingecheckt door Securitas met behulp van onze app. De chauffeur controleert de identiteit van alle reizigers, scant de barcode van de instapkaart(en), voegt het aantal bagagestuks toe, print en scant de bagagelabels. Vervolgens wordt uw bagage in een verzegelde wagen geladen, waartoe slechts één chauffeur toegang heeft. Tijdens het transport wordt de wagen gevolgd door middel van een trackingsysteem, waardoor wij exact weten waar en bij welke chauffeur uw bagage zich bevindt. Uw bagage wordt eerst naar een streng beveiligd depot op Brussels Airport gebracht. Daar wordt het op verschillende niveaus gescreend, vooraleer het op de luchthaven zelf een laatste screening ondergaat. Op diverse plekken wordt uw bagage gescand en per e-mail blijft u op de hoogte van het traject dat het aflegt. Op de luchthaven kan u zelf rechtstreeks richting de gate of duty-free shops. Op de bestemming kan u uw bagage terug ophalen, zoals u dat gewend bent.

Deze dienst wordt binnenkort beschikbaar

Bezig met laden van kaart...

Bezig met laden

REMOTE CHECK-IN

Check-in op een andere locatie

Start u uw reis niet vanaf thuis, maar wilt u toch genieten van onze service? Geen probleem! Op diverse locaties in de buurt van luchthavens, hotels en treinstations kan u uw bagage inchecken. U kan deze terugvinden op de onderstaande landkaart. Nadat u zich online heeft ingecheckt bij uw luchtvaartmaatschappij, kan u onze bagageservice boeken via de website. Dat doet u door enkele gegevens in te vullen, zoals bv. uw paspoortgegevens, het aantal bagagestuks en indien mogelijk het gewicht. Nadien voert u de betaling uit en ontvangt u een betalingsbewijs. Vervolgens begeeft u zich naar een daarvoor voorziene locatie, waar wij uw bagage inchecken met behulp van onze app. Uw identiteit wordt gecontroleerd, de barcode van uw instapkaart gescand, het aantal bagagestuks toegevoegd en uw bagagelabel(s) geprint en gescand.

Een last van uw schouders

Na het check-in proces laat u uw bagage achter en kan u comfortabel verder reizen. Securitas haalt uw bagage daar op en zorgt ervoor dat die correct op de luchthaven terechtkomt. Per e-mail wordt u constant op de hoogte gehouden van het traject dat uw bagage doorloopt. Eenmaal op de bestemming kan u uw bagage ophalen, zoals u dat gewend bent.

Deze dienst wordt binnenkort beschikbaar

ARRIVAL SERVICES

Welkom thuis!

Wilt u graag vlot naar huis nadat u bent geland? Dat kan! Wij zorgen voor uw bagage, zodat u comfortabel terug thuiskomt. Ten laatste de dag vóór vertrek kiest u op onze website voor deze dienst, vult u enkele gegevens in en voert u de betaling uit. Op de dag van vertrek ontvangt u van ons een e-mail, met de vraag om ons de tagnummers van uw bagage te bezorgen. De chauffeur van het koeriersbedrijf waarmee wij samenwerken, haalt vervolgens uw bagage op en contacteert u direct om verder af te spreken. U kiest dan zelf de tijd waarop uw bagage correct bij u thuis wordt afgeleverd. Mocht uw bagage om een bepaalde reden niet zijn aangekomen op Brussels Airport, dan kunnen wij in uw plaats een claim indienen en ervoor zorgen dat uw bagage zo spoedig mogelijk gevonden wordt. Smart Aviation verzorgt de lost & found voor ongeveer 45 luchtvaartmaatschappijen op Brussels Airport en kan u daarom deze service aanbieden.

Binnen de Schengenzone

Deze dienst kunnen wij enkel aanbieden indien u binnen de Schengenzone reist. Buiten deze zone dienen douaneformaliteiten gerespecteerd te worden, die wij helaas niet van u kunnen overnemen.

Deze dienst wordt binnenkort beschikbaar