HOME/HOTEL CHECK-IN

Check-in vanaf thuis of vanuit uw hotel

Reis comfortabel en stressvrij door uw bagage reeds thuis of in uw hotel in te checken. Nadat u zich online heeft ingecheckt bij uw luchtvaartmaatschappij, kan u onze bagageservice boeken via de website. Dat doet u door enkele gegevens in te vullen, zoals bv. uw paspoortgegevens, het aantal bagagestuks en indien mogelijk het gewicht. Vervolgens voert u de betaling uit en ontvangt u een betalingsbewijs. De dag vóór uw vertrek wordt uw bagage opgehaald door Securitas tussen 13.00 – 21.00 uur. De chauffeur neemt contact met u op om een exactere tijdsrange af te spreken.

Uw bagage is in veilige handen

Uw bagage wordt bij u thuis of in uw hotel ingecheckt door Securitas met behulp van onze app. De chauffeur controleert de identiteit van alle reizigers, scant de barcode van de instapkaart(en), voegt het aantal bagagestuks toe, print en scant de bagagelabels. Vervolgens wordt uw bagage in een verzegelde wagen geladen, waartoe slechts één chauffeur toegang heeft. Tijdens het transport wordt de wagen gevolgd door middel van een trackingsysteem, waardoor wij exact weten waar en bij welke chauffeur uw bagage zich bevindt. Uw bagage wordt eerst naar een streng beveiligd depot op Zaventem gebracht. Daar wordt het op verschillende niveaus gescreend, vooraleer het op de luchthaven zelf een laatste screening ondergaat. Op diverse plekken wordt uw bagage gescand en per e-mail blijft u op de hoogte van het traject dat het aflegt. Op de luchthaven kan u zelf rechtstreeks richting de gate of duty-free shops. Op de bestemming kan u uw bagage terug ophalen, zoals u dat gewend bent.

Deze dienst wordt binnenkort beschikbaar

Bezig met laden van kaart...

Bezig met laden

REMOTE CHECK-IN

Check-in op een andere locatie

Start u uw reis niet vanaf thuis of vanuit een hotel, maar wilt u toch genieten van onze service? Geen probleem! Op diverse locaties in de buurt van luchthavens, hotels en treinstations kan u uw bagage inchecken. Het betreft drukbezochte locaties, die permanent door ons worden bemand. U kan deze terugvinden op de onderstaande landkaart. Nadat u zich online heeft ingecheckt bij uw luchtvaartmaatschappij, kan u onze bagageservice boeken via de website. Dat doet u door enkele gegevens in te vullen, zoals bv. uw paspoortgegevens, het aantal bagagestuks en indien mogelijk het gewicht. Nadien voert u de betaling uit en ontvangt u een betalingsbewijs. Vervolgens begeeft u zich naar een daarvoor voorziene locatie, waar wij uw bagage inchecken met behulp van onze app. Uw identiteit wordt gecontroleerd, de barcode van uw instapkaart gescand, het aantal bagagestuks toegevoegd en uw bagagelabel(s) geprint en gescand.

Een last van uw schouders

Na het check-in proces laat u uw bagage achter en kan u comfortabel verder reizen. Securitas haalt uw bagage daar op en zorgt ervoor dat die correct op de luchthaven terechtkomt. Per e-mail wordt u constant op de hoogte gehouden van het traject dat uw bagage doorloopt. Eenmaal op de bestemming kan u uw bagage ophalen, zoals u dat gewend bent.

Deze dienst wordt binnenkort beschikbaar

 

ARRIVAL SERVICES

Welkom terug in België!

Wilt u graag vlot naar huis of uw hotel nadat u bent geland? Dat kan! Wij zorgen voor uw bagage, zodat u comfortabel terug aankomt in België. Ten laatste de dag vóór vertrek kiest u op onze website voor deze dienst, vult u enkele gegevens in en voert u de betaling uit. Op de dag van vertrek ontvangt u van ons een e-mail, met de vraag om ons de tagnummers van uw bagage te bezorgen. De koerier waarmee wij samenwerken, haalt vervolgens uw bagage op en contacteert u direct om verder af te spreken. U kiest dan zelf de tijd waarop uw bagage correct bij u thuis of in uw hotel wordt afgeleverd.

Binnen de Schengenzone

Deze dienst kunnen wij enkel aanbieden indien u binnen de Schengenzone reist. Buiten deze zone dienen douaneformaliteiten gerespecteerd te worden, die wij helaas niet van u kunnen overnemen.

Deze dienst wordt binnenkort beschikbaar

Hoe gaan wij te werk?

 1.

Vertrekken uit België

Home/Hotel pick-up

 1. Boek onze bagageservice via de website
 2. Uw bagage wordt opgehaald door de koerier
 3. Uw bagage wordt naar de luchthaven vervoerd
 4. U pikt uw bagage terug op en checkt het zelf in
Meer informatie >
 2.

Vertrekken uit België

Home/Hotel of Remote check-in

 1. Boek onze bagageservice via de website
 2. Uw bagage wordt opgehaald en ingecheckt door Securitas
 3. Uw bagage wordt naar de luchthaven vervoerd door Securitas
 4. Uw bagage zit in het vliegtuig naar uw bestemming
Meer informatie >
 3.

Arriveren in België

Home/Hotel delivery

 1. Boek onze bagageservice via de website
 2. Haal uw bagage van de band en meld u aan bij ons kantoor
 3. Ga door de douane en geef uw bagage aan onze medewerker
 4. Uw bagage wordt afgeleverd door de koerier

  Meer informatie >

 4.

Arriveren in België

Arrival services

 1. Boek onze bagageservice via de website
 2. Bezorg ons de tagnummers van uw bagage
 3. Uw bagage wordt afgeleverd door Securitas

 

Meer informatie >